Alles Over Het Geslachtsdeel Van De Man En Een Erectie, Hoe Werkt Het En Wat Zijn De Zaken Waar Je Op Moet Letten

Veel mannen denken dat ze alles weten over hun geslachtdeel. Ondanks dat mannen dat vaak denken zijn er toch een aantal dingen die ze nog niet weten over hu geslachtsdeel en over het krijgen van een erectie. Hieronder staan 10 dingen die zelf misschien nog niet wist over het mannelijke geslachtsorgaan. Misschien ben je eerder op zoek naar middelen die je kunnen helpen bij een erectie als je problemen ervaart.

1.      Er zijn drie verschillende oorzaken voor het krijgen van een erectie.

Tijdens het hebben van een erectie staat de penis recht overeind, dat ervoor zorgt dat je seks kunt hebben.  Er zijn 3 oorzaken die een erectie kunnen veroorzaken. Als eerste de reflexogene erectie, deze erectie ontstaat door lichamelijk contact met bijvoorbeeld je partner. De tweede is de nachtelijke erectie. Dit is een erectie die plaatsvind terwijl je slaapt, hier heb je zelf dus geen invloed op. En de laatste heb je de psychogene erectie. Deze erectie komt tot stand door het waarnemen van geluiden die je op kunnen winden of door het fantaseren over seks.

2.      Drinken en roken hebben grote invloed op het krijgen van een erectie

Tegenwoordig zie je het vaak op pakjes sigaretten staan, roken kan een erectiestoornis veroorzaken. Als je hier wel eens last van hebt en als je dan ook rookt is het misschien verstandig om te egaan stoppen met roken. Het is voor veel mensen heel moeilijk om te stoppen maar als dat eenmaal is gelukt ben je een veel gezonder mens. En wellicht is het dan weer mogelijk om je geslachtdeel in erectie stand te krijgen waardoor je seksleven verbeterd wordt.

Alcohol kan ook zorgen dat je last krijgt van erectieproblemen. Dat geldt niet voor mensen die af en toe een drankje pakken maar meer voor de mensen die dagelijks alcohol nuttigen. Mensen die dus veel drinken kunnen ook last krijgen van erectiestoornissen. Dus ook voor mensen veel alcohol drinken geldt: dat je maar beter kunt stoppen met drinken en dat je dan een gezonder mens zult zijn met een verbeterd seksleven.

3.      Door orale seks zal de erectie groter zijn.

Er is nooit echt onderzoek naar gedaan maar tijdens het bedrijven van orale seks zal een erectie groter worden. Men denkt dat het komt omdat mannen er over het algemeen erg van kunnen genieten als een vrouw de man oraal bevredigd.

4.      Zorg dat je voldoende slaapt om een goede erectie te krijgen

Voldoende slapen is altijd goed voor een mens. Genoeg rust is ook een zeer belangrijk aspect bij het krijgen van een erectie. Het kan zijn de je moeite hebt bij het krijgen van een erectie als je niet voldoende slaapt of als je onrustig slaapt. Als je moe bent heb je vaak ook niet eens zin in seks omdat je meteen wilt slapen.  Dit zal je seksleven niet ten goede doen en het is ook niet fijn voor je partner.

5.      Voldoende privacy tijdens de seks zal een erectie ook stimuleren.

Als je er zeker van bent dat er niemand mee kan luisteren of kijken dan zal het makkelijker zijn om een erectie te krijgen en te behouden. Dus woon je bijvoorbeeld nog thuis en ben je bang dat je ouders elk moment binnen kunnen lopen of als je zelf kinderen hebt die elk moment binnen kunnen lopen. Dan kan het voor sommige mannen lastig zijn om een erectie te krijgen. Dit is natuurlijk niet voor elke man zo maar in het algemeen geldt dit wel.

6.      De penis in erectiestand is niet altijd recht.

Vraag je je weleens af of het raar is als je penis niet kaarsrecht is in erectiestand? Dan hoef je jezelf niet druk te maken want dit is volkomen normaal en dit komt bijna bij iedereen voor. Als je geslachtdeel een kleine afwijking heeft is dat geen probleem en zelf misschien wel fijn voor je partner of iemand anders. Maar als het een flinke afwijking is dan is dat misschien vervelend voor je partner maar dat kan ook wijze op de Peyronie’s ziekte. Als dit het geval is dan is het niet onverstandig om even langs een uroloog te gaan zodat hij/zij het kan onderzoeken.

7.      Masturberen heeft ook invloed op de mate van de erectie.

Heb je meerdere dagen niet gemasturbeerd, dan zal de bloedtoevoer van de penis ook beter zijn en dat resulteert in een grotere erectie. Dus als je je partner een keer wilt verassen, is het vertstandig om een paar dagen niet te masturberen. Dit zal er ook voor zorgen dat je sneller klaarkomt.

8.      Overgewicht is niet goed voor het krijgen van een goede erectie.

Als je last hebt van overgewicht daalt je testosterongehalte enorm. Daarom wordt het een stuk lastiger om een erectie tot stand te krijgen en deze te behouden. Veel mensen met overgewicht hebben dan ook last van een erectiestoornis. En dat zal je seksleven niet ten goede komen. Daarom raden we iedereen met overgewicht aan om af te gaan vallen zodat je seksleven weer beter wordt en dat je partner je waarschijnlijk ook weer aantrekkelijker vind.

9.      Veel mensen hebben een hekel aan een condoom.

Sommige mannen vinden het dragen van een condoom tijdens de seks niet prettig. Vele vinden dat je weinig voelt als je een condoom draagt. Ook dit kan er voor zorgen dat een man last krijgt van erectieproblemen omdat het gewoon niet opwindend genoeg is met een condoom. We gaan het dragen van een condoom natuurlijk niet afraden. Het is namelijk een goed en betrouwbaar voorbehoedsmiddel. Dus als je last hebt van erectieproblemen bij het dragen van een condoom is het misschien een oplossing om een stimulatiemiddel zoals viagra te gaan gebruiken waardoor je je penis wel omhoog krijgt

10.       Gebrek aan controle

Veel mannen zijn jaloers op vrouwen omdat zij meerdere orgasmes kunnen beleven. Ze geven aan dat ze niet tevreden zijn over hoe lang hun erectie aanhoudt. Als je je penis niet omhoog kan krijgen spreken we van een erectiestoornis. Ook het niet lang aanhouden van een erectie en het te vroeg klaarkomen vallen onder deze term. Een man wil natuurlijk ook dat zijn partner een orgasme beleeft tijdens de seks. Dat lukt veel mannen niet omdat zij te snel klaarkomen.  Gelukkig zijn er genoeg manieren waarmee je dit probleem op kunt lossen ook al ben je als man al klaargekomen. Probeer er altijd voor te zorgen dat je partner de seks ook met een goed gevoel afsluit zodat je seksleven op orde blijft.