Hoe Kun Je Als Man Je Libido Verhogen Zonder Gedoe? Lees Er Alles Over In Onze Handige Blog!

Libido verhogen bij een man

Erectie problemen zijn niet zo maar even op te lossen. Het ligt vaak aan veel verschillende factoren die invloed kunnen hebben op je seksleven. Het libido verhogen van een man kan op meerdere manieren opgelost worden. Veel mensen denken dat viagra bestellen de oplossing is, maar als je libido niet hoog is kan een erectieverhogend middel je ook niet helpen.

Wat altijd verstandig is om te doen, is veel met elkaar erover te praten. Als je er niet met elkaar over praat dan zal er nooit een oplossing komen. Voor elk probleem is er wel een oplossing te verzinnen. Als het een psychisch probleem is dan kan dat ook opgelost worden door met een therapeut te praten.

Als de problemen liggen bij het testosteron dan kan dat opgelost worden met pillen die de huisarts voor mag schrijven. Maar misschien heeft het wel een hele andere oorzaak, zoals bijvoorbeeld verveling. Dan is het misschien een oplossing om andere vormen van seks met elkaar te gaan ontdekken. Het is in ieder geval ten alle tijden belangrijk om van elkaar te genieten.

Wat is het libido en hoe kan ik dit verhogen als man?

Met libido wordt bedoeld, de mate waarin een persoon behoefte heeft aan seks. Het kan zijn dat je niet altijd zin hebt om de liefde te bedrijven en er niet meer echt voor open staat. Het verlangen naar seks is een belangrijkere factor als de bereidheid om seks te bedrijven. Je stelt jezelf open om op seksuele prikkels te reageren.

Als je vaak geen zin hebt in seks of zelfs al geen zin hebt in seksuele activiteit dan kan het zo zijn dat er sprake is van een libido stoornis. Met dit probleem krijgen mannen vaak geen erectie en vrouwen worden niet opgewonden. Vaak is het denken aan seks al te veel gevraagd voor die persoon. Terwijl seks juist heel goed is voor je immuunsysteem, je hart en goed tegen stress.

Libido man

Veel mensen denken vaak dat mannen altijd aan seks denken en er altijd zin in hebben. Dat is natuurlijk niet voor iedereen zo. Sommige mannen scheppen graag op over hun seksleven. Dit zijn vaak de jongere mensen, de oudere generatie hier je hier niet zo vaak over praten. Naarmate je ouder wordt kan het steeds lastiger worden om testosteron aan te maken. Dat kan vaak vervelend zijn voor zowel de man als voor de vrouw. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg oplossingen voor dit probleem. Zo is het natuurlijk mogelijk om voor kamagra bestellen te kiezen, daardoor heb je een steuntje in de rug en kun je wellicht makkelijker seks hebben zonder je zorgen te maken over je erectie.

Geslachtsorganen

Als je alleen kijkt naar de geslachtsorganen, lijken mannen en vrouwen op elkaar. In principe is het zo dat wat bij de man aan de buitenkant te zien is zit bij de vrouw aan binnenkant, niet zichtbaar. Het bovenste deel van de penis, de eikel, is een zeer gevoelig deel van de penis en zit vol met zwellichamen. Als de man opgewonden raakt dan stroomt er in een keer veel bloed naar deze zwellichaampjes en dan krijgt de man vervolgens een erectie. Bij de vrouw werkt het in principe precies hetzelfde, daar stroomt ook bloed naar zwellichaampjes in de vagina. En dan worden vervolgens de vaginawanden vochtig.

Is je erectie verder prima en heb je last van vroegtijdig klaarkomen? Dat kan natuurlijk verschillende redenen hebben, maar ook hier is een oplossing voor gevonden door een paar knappe koppen. Zo kun je tegenwoordig Dapoxetine of Priligy nemen om je ejaculatie uit te stellen. Veel mannen hebben last van dit probleem en het kan een behoorlijke invloed hebben op je seksleven als elke vrijpartij maar 1 minuut duurt.

Laag libido bij een man

Een laag libido bij een man kan meerdere oorzaken hebben. Hieronder staan er een aantal uitgelegd.

Zelfvertrouwen

Als een man niet goed in zijn vel zit heeft hij minder zin in seks. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat het financieel niet goed gaat of dat hij op het werk problemen heeft. Dat kan resulteren in een laag libido.

Vermoeidheid

Een ander probleem kan vermoeidheid of stress zijn. Het kan niet goed gaan op het werk of moeite met het opvoeden van kinderen of zelfs financiële zorgen kunnen resulteren in dit probleem. Het kan allemaal invloed hebben op je seksleven en dat van je partner

Geen zin in seks door traumatische ervaringen

Het kan zo zijn dat iemand vroeger slechte ervaringen heeft gehad met seks, dat kan grote probleem hebben voor je latere seksleven. Misschien is iemand wel misbruikt of was het een verboden woord vroeger. Ook dit kan een grote impact hebben op je seksleven als je ouder bent. Wat een ander probleem kan zijn is dat je niet op een lijn ligt met je partner wat betreft jullie seksleven. De ene wil bijvoorbeeld meerdere malen per week seks hebben en zijn/haar partner wil dat misschien wel helemaal niet.

Een aantal andere factoren die een rol kunnen spelen bij een laag libido van een man zijn:

  • Het hebben van fysieke klachten en/of ziektes
  • Het gebruiken van medicatie
  • Een alcoholverslaving kan ook resulteren in een laag libido
  • Er wordt te weinig testosteron aangemaakt door het lichaam
  • Irritaties of verveling
  • Je voelt geen aantrekkingskracht meer tot je partner

 

Lees hier andere blogs