Dapoxetine kopen? Lees alle informatie in onze gids & bekijk waar je dapoxetine zonder recept kunt bestellen in Europa.

Dapoxetine bestellen zonder recept is helemaal niet moeilijk meer, krijg antwoord op al je vragen en bestel bij betrouwbare webshops in Europa.

Geen recept nodig in Europa

100% geld terug garantie

Discrete verpakking & verzending

Gratis verzending vanaf €200

Dapoxetine kopen zonder recept

Dapoxetine kopen zonder recept is helemaal niet lastig meer, het is alleen wel belangrijk dat je een leverancier kiest die te vertrouwen is. Om het je gemakkelijk te maken hebben we het aanbod van 3 verschillende partners in kaart gebracht.

  • Kijk aan de rechterkant van je scherm om de meest gekozen producten direct te bekijken, op je telefoon hoef je alleen nog maar door te scrollen of op de button te klikken om het aanbod te zien.

Wij verkopen zelf geen medicijnen of Dapoxetine omdat dit in Nederland niet legaal is. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om legaal en veilig goede Dapoxetine te kopen binnen Europa.

Legaal zonder recept in Europa

In Engeland is het bijvoorbeeld toegestaan om dit medicijn zonder recept te kopen, het prettige is dat deze leveranciers ook gewoon naar Nederland verzenden.

Waarom online bestellen?

Er zijn natuurlijk meerdere reden om voor Dapoxetine online bestellen te kiezen. Het grote voordeel is natuurlijk de anonimiteit van online bestellen, daarnaast zijn de prijzen een stuk lager in verhouding met de prijzen van apotheken.

Geen consult meer nodig

Daarnaast hoef je niet op consult om je erectiestoornissen te bespreken, het kan natuurlijk ook zijn dat je Dapoxetine wil uitproberen zonder allerlei gedoe. Online Dapoxetine bestellen kan dan een goede oplossing zijn.

“Ik was op zoek naar een manier om anoniem Dapoxetine te bestellen op het internet, in Nederland was het soms moeilijk om dit veilig te regelen. Jullie site heeft me geholpen om op een legale manier Dapoxetine te bestellen bij een Europese leverancier. Bedankt voor de handige tips en informatie!”

Berend

“Een top site om alle informatie over Dapoxetine te bekijken, ik had nog geen ervaring met dit medicijn en was dus op zoek naar achtergrondinformatie om te kijken of Dapoxetine bestellen een goed idee was. Ik heb alle informatie en antwoorden direct kunnen vinden in jullie overzichtelijke FAQ sectie.”

Arthur

“Dapoxetine voor vrouwen vinden was best lastig, daarnaast hoorde ik van vriendinnen dat het helemaal niet goed werkte. Ik ben op internet wat meer onderzoek gaan doen en kwam op deze website uit, omdat ik het toch zelf wilde proberen heb ik een bestelling gedaan bij een van jullie partners in Europa.”

Anneloes

“Ik was behoorlijk in verwarring met een aantal begrippen rondom erectiepillen en ben er achter gekomen dat er verschillende soorten zijn. Dat is fijn want de eerste bestelling met Dapoxetine was niet effectief voor mij, nu ik echte Dapoxetine hebt besteld kan ik urenlang vrijen zonder gedoe. Super!”

Frank

Goedkope Dapoxetine bekijken bij veilige leveranciers in Europa

Generic merk met 10 pillen van 50 mg

Generic merk met 10 pillen van 2,5 mg

Verpakking met 10 soft tabs van 50 mg

Verpakking met 10 pillen van 100 mg

7 sachets met orale gel van 100 mg

Generic merk met 10 pillen van 120 mg

Verpakking met 10 soft tabs van 20 mg

Verpakking met 4 tabletten van 20 mg

Meest gestelde vragen over Dapoxetine

Wat is dapoxetine?

Dapoxetine of Priligy is een door MHRA goedgekeurd medicijn voor de behandeling van voortijdige ejaculatie en maakt deel uit van een groep geneesmiddelen die selectieve serotonineheropnameremmers (SSRI’s) worden genoemd.

Het actieve ingrediënt in Priligy is Dapoxetine, dat werd ontwikkeld door Eli Lilly en later werd verkocht aan Johnston & Johnston. Priligy werd in november 2013 goedgekeurd voor de behandeling van voortijdige ejaculatie in het VK.

Neem één tablet 1-3 uur voordat je seks hebt.

De meest voorkomende bijwerkingen zijn duizeligheid of flauwvallen en misselijkheid (misselijkheid). Het drinken van een vol glas water terwijl u de tablet inneemt, kan deze effecten verminderen.

Hoe werkt dapoxetine?

Dapoxetine kan de duur van vrijen bij een man met 2-3x verlengen, maar hoe werkt het precies? Priligy verhoogt de activiteit van serotonine in uw zenuwstelsel. Serotonine is een neurotransmitter die verantwoordelijk is voor het doorgeven van berichten tussen uw zenuwcellen. Naast vele andere functies is het verantwoordelijk voor het verzenden van zenuwberichten die tot ejaculatie leiden.

Het verhogen van de activiteit van serotonine in het zenuwstelsel, helpt u om de tijd die nodig is om te ejaculeren te vergroten en stelt u uiteindelijk in staat betere controle te krijgen over wanneer u wilt ejaculeren. De tablet moet 1-3 uur vóór seksuele activiteit worden ingenomen om u te helpen langer mee te gaan.

Voor wie is dapoxetine geschikt?

Dapoxetine is de behandeling voor voortijdige ejaculatie voor mannen in de leeftijd van 18-64 jaar die hun ejaculatie niet op natuurlijke wijze kunnen beheersen en niet langer dan 2 minuten kunnen duren tijdens seks.

Wat is voortijdige ejaculatie?

Voortijdige ejaculatie (of PE) is wanneer een man te vroeg ejaculeert tijdens (of zelfs vóór) enige seksuele activiteit bij alle of bijna alle gelegenheden. Maar wat is precies te vroeg?

Er is geen wetenschappelijk antwoord op wat precies als prematuur wordt gedefinieerd, maar de meeste artsen verwijzen naar PE wanneer ejaculatie plaatsvindt binnen een minuut na directe stimulatie van de penis. Soms kan het zelfs gebeuren vóór elke directe seksuele activiteit.

Als referentiepunt is de gemiddelde tijd die nodig is om tijdens de geslachtsgemeenschap te ejaculeren ongeveer vijf en een halve minuut. Als je het niet zo lang volhoudt, zweet het dan niet. Uiteindelijk hangt het allemaal van elk paar af om te beslissen of ze tevreden zijn met de tijd die het kost.

Verdooft Priligy de penis?

In tegenstelling tot de meeste andere behandelingen voor PE, verdooft dapoxetine de penis niet. Dit betekent dat u te vroeg meer controle krijgt over ejaculeren, zonder het gevoel in uw penis te verliezen.

 

Hoe lang blijft dapoxetine in je systeem?

Dapoxetine is een kortwerkende selectieve serotonine heropname remmer (SSRI). De tijd om de maximale plasmaconcentratie te bereiken is ongeveer. 1-2 uur na inname. Plasmaspiegels zijn minder dan 5% of piek 24 uur na dosering.

Kun je alcohol drinken als je dapoxetine gebruikt?

Je moet alcohol vermijden wanneer als je dapoxetine gebruikt. De effecten van alcohol, zoals zich duizelig voelen, slaperig zijn en langzame reacties hebben, kunnen worden versterkt als het samen met dapoxetine wordt ingenomen. Bovendien kan het drinken van alcohol tijdens het gebruik van Priligy het risico op letsel door flauwvallen of andere bijwerkingen verhogen.

Hoe moet je Priligy in te nemen?

Priligy wordt geleverd in doses van 30 mg of 60 mg. 30 mg is de meest gebruikelijke dosering en wordt aanbevolen als u Priligy voor het eerst gebruikt. De meeste mannen vinden dat 30 mg voldoende is om PE te behandelen en hun seksuele gezondheid te verbeteren. Priligy kan met of zonder voedsel worden ingenomen en moet met ten minste één vol glas water worden ingenomen.

Wat zijn de contra-indicaties van Dapoxetine?

Sommige medicijnen zijn niet geschikt voor mensen met bepaalde aandoeningen, en soms kan een medicijn alleen worden gebruikt als extra zorg wordt besteed. Om deze redenen is het belangrijk dat uw arts weet voordat u begint met het innemen van dapoxetine:

  • Als u de neiging heeft om flauw te vallen.
  • Als u een hartaandoening heeft
  • Als u een bloedings- of stollingsstoornis heeft.
  • Als u epilepsie heeft.
  • Als u ooit een psychisch probleem heeft gehad dat een ‘hoge’ of ‘lage’ stemming heeft veroorzaakt, zoals een bipolaire stoornis, depressie of manie.
  • Als u een verhoogde druk in uw oog heeft, een aandoening die glaucoom wordt genoemd.
  • Als u problemen heeft met de manier waarop uw lever werkt, of als u problemen hebt met de manier waarop uw nieren werken.
  • Als u ooit een allergische reactie op een geneesmiddel heeft gehad.
  • Als u andere geneesmiddelen gebruikt. Dit geldt ook voor geneesmiddelen die u zonder recept kunt kopen, evenals kruiden- en aanvullende geneesmiddelen.

Blogs

10 tips voor Dapoxetine gebruik

10 tips voor Dapoxetine gebruik

10 tips voor Dapoxetine gebruik

10 tips voor Dapoxetine gebruik

10 tips voor Dapoxetine gebruik

10 tips voor Dapoxetine gebruik

10 tips voor Dapoxetine gebruik